WADAH PENGGERAK MAHASISWA

WADAH PENGGERAK MAHASISWA

Thursday, November 15, 2012

Kehinaan ISRAEL, YAhudi yang dilaknatAdmin mulakan entrie dengan ucapan salam maal hijrah. Semoga tahun 1434 akan memberikan kita kebaikan yang lebih baik.

Admin terkilan dengan negara YAHUDI yang makin berani dan kurang ajar mencabul kedaulatan negara PALESTIN. Serangan yang dilancarkan pada pagi tadi benar-benar mencabar kesabaran umat ISLAM diseluruh dunia.

Dimanakah hati dan nurani YAHUDI yang dengan mudah membunuh rakyat di tanah GAZA! Dimanakah POLIS dunia? Adakah anda sedang tidur apabila melihat GAZA bergolak kembali?

Serangan awal pagi tadi menyebabkan kehilangan nyawa para pejaung HAMAS dan rakyat awam. PERUBAHAN mendesak supaya PBB mengambil tindakan jenayah kemanusiaan terhadap YAHUDI yang tak habis-habis menyerang dan membunuh rakyat PALESTIN.

TANPA MENGIRA pegangan agama dan bangsa, kepimpinan PERUBAHAN UUM menyeru supaya umat ISLAM, berdoa semoga keselamatan PALESTIN dijamin. DOAkan agar pergolakan ini ditamatkan. Admin percaya bukan Admin sahaja yang sedih tetapi DUNIA juga berduka cita.

‘YA ALLAH selamatkanlah saudara kami di Palestin. Lindungilah saudara kami di PALESTIN’
kezaliman YAHUDI!!

yang sempat Admin petik dari MPP UUM

GAZA, kami bersamamu!

No comments:

Post a Comment